Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Wat zijn de voordelen van een HP Latex printer?

De HP Latex printers van Repromat zijn gebouwd om afdrukken van hoge kwaliteit te leveren met een veelzijdigheid die niet te overtreffen is. Ze verbreden het aanbod van bedrijven waardoor deze printer elk bedrijf in staat stelt om uiterst professionele resultaten te behalen in een optimale tijd.

Veelzijdigheid van de HP Latex printer

De HP Latex printer kan een enorm scala aan bewegwijzering printen voor gebruik zowel buiten- als binnen. Waaronder reclameborden, advertenties, wraps voor auto’s en bushokjes, maar ook binnenhuisdecoratie, afbeeldingen, banners en wandbekleding. Deze veelzijdigheid maakt dit een geweldige printer voor bedrijven, waardoor ze een groter scala aan producten kunnen aanbieden en projecten aankunnen waar ze anders misschien niet de capaciteit voor zouden hebben.

Milieuvriendelijk

Latex inkt is niet alleen milieuvriendelijk, maar heeft ook de voorsprong op de eco-solvent technologie, omdat latex inkt op waterbasis niet brandbaar is. Er is geen speciale ventilatie nodig bij gebruik van een latex printer omdat de inkt geen gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen bevat. Dit betekent dat een latex printer niet alleen de werkomgeving en omgeving van de werknemers zal verbeteren, maar ook klanten zal aantrekken die zich zorgen maken over het milieu en de voorkeur geven aan bedrijven die milieuvriendelijk zijn. De inkt is ook reukloos, wat een enorm voordeel is voor veel bedrijven, ziekenhuizen en klinieken waar de sterke geur van inkt problemen kan veroorzaken.

Afdrukken van hoge kwaliteit die direct drogen

HP Latex printers hebben de mogelijkheid om met hoge snelheden te werken en tegelijkertijd elke keer weer zeer hoogwaardige afdrukken te maken. De materialen die worden bedrukt worden ook direct droog geleverd, wat perfect is als het eindresultaat moet worden gelamineerd of direct klaar voor gebruik moet zijn. Het ontbreken van een gebruikelijke wachttijd zal een bedrijf in staat stellen om de productiesnelheid te verhogen en dus meer werk aan te nemen.

Veelzijdige printers

HP Latex Printers bieden zeker een heleboel positieve voordelen voor zowel klanten als bedrijven. Omdat de latexinkt werkt waar de gebruikelijke oplosmiddelen niet werken, laten deze printers bedrijven toe om zich te vertakken en te werken met een groter en gevarieerder klantenbestand. Deze toegenomen veelzijdigheid kan leiden tot meer banen, hogere winsten en een productiever personeelsbestand.