Bay wood motorsports
Image default
Business / Automotive

Zonder kosten eenvoudig je auto verkopen

 

Je auto verkopen doe je natuurlijk via Besteautobod.nl. Waarom? Het gaat erg snel, gemakkelijk en je ontvangt bovendien de beste prijs. Verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

In het kort

Zonder zelf kosten te maken kun je snel je auto verkopen. De autoveiling van Besteautobod maakt dit mogelijk. Binnen enkele minuten kun je elke auto van maximaal 13 jaar oud aanmelden. Het aanmelden kost niets. Een automakelaar controleert alle gegevens en plaatst deze in de autoveiling. Vervolgens krijgen alle aangesloten autobedrijven, en dat zijn er meer dan 5000, een bericht. Autobedrijven weten dat er een nieuw veilingobject is waarop zij kunnen bieden. De veiling duurt 24 uur en binnen deze tijd kan er geboden worden. Zodra de veiling afloopt wordt het hoogst behaalde bod automatisch bekend gemaakt. Ook het bod wordt gratis verstrekt. Is het bod jouw te laag dan hoef je niets te doen. Vind je het bod interessant en wil je daar de auto voor verkopen dan kun je deze accepteren. Bij het accepteren verkoop je meteen je auto aan de hoogste bieder. Het voorgestelde bod is dan meteen de echte verkoopprijs die je in handen krijgt. De gegevens tussen koper en verkoper worden uitgewisseld en je kunt een afspraak inplannen om de verkoop af te ronden. Ook de auto verkopen is gratis! Er zijn dus geen kosten.

 

Autobedrijven

Inmiddels zijn er meer dan 5000 autobedrijven die meedoen. Alle aangesloten autobedrijven zijn RDW erkend en gescreend. Hierdoor loop je geen risico en kun je veilig je auto verkopen. De auto wordt tevens anoniem in beeld gebracht bij de autobedrijven. Zo weten zij bijvoorbeeld niet wie de eigenaar of verkoper is. Alleen wanneer het bod geaccepteerd wordt dan worden de gegevens uitgewisseld. In alle andere gevallen worden de opgegeven gegevens automatisch gewist. Ook je privacy blijft dus gewaarborgd.